Information before starting
Informations avant de commencer
事前準備
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* Preheat oven to 190°C.
* Préchauffer le four à 190°C
* 將烤箱預熱至190°C
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* Crush the macaroons.
* Ecrasez les macarons.
* 將馬卡龍搗碎
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Recipe Recette 食譜
120 g Puff pastry Pâte feuilletée 千層派皮
2 Egg Oeuf 雞蛋
70 g Castor sugar Sucre semoule 細白糖
25 g Ground almond Poudre d'amande 杏仁粉
45 g Butter, melted Beurre, fondu 奶油, 融化
40 g Almond, slivered Amandes effiloché mondées 去皮杏仁條
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Instructions Instructions 說明
Step 1
Whisk the egg and castor sugar together.
Etape 1
Fouetter l'œuf et le sucre semoule ensemble. .
步驟 1
將雞蛋和細砂糖一同攪拌
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Step 2
Add the ground almond and crushed macarons in and mix.
Etape 2
Ajouter la poudre d'amande et les macarons écrasés et mélanger.
步驟 2
將杏仁粉及搗碎的馬卡龍拌入
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Step 3
Add the melted butter and mix well.
Etape 3
Ajouter le beurre fondu et bien mélanger.
步驟 3
將融化奶油加入拌勻
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Step 4
Divide the puff pastry into about 30 g each.
Roll the puff pastry out to 2 mm thick.
Line the pastry over the mini tart tin. Get rid of the excess pastry.
Etape 4
Divisez la pâte feuilletée en environ 30 g chacune.
Rouler la pâte feuilletée à 2 mm d'épaisseur.
Tapisser la pâte sur le mini moule à tarte. Débarrassez-vous de l'excédent de pâte.
步驟 4
將千層派皮分成每個約30克 將千層派皮桿至2 mm 厚 將千層派皮鋪於迷你塔模內 切除多餘的派皮
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Step 5
Pour the egg-almond mixture in the tarts.
Etape 5
Versez le mélange oeuf-amande dans les tartes.
步驟 5
將杏仁雞蛋糊倒入塔模內
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Step 6
Add the slivered almond in the tarts.
Etape 6
Ajouter l'amande effilée dans les tartes.
步驟 6
將杏仁條放進塔模內
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Step 7
Bake until golden.
Etape 7
Cuire jusqu'à ce que doré.
步驟 7
烤至金黃色
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Baking temperature : 180°C
Baking Time : for approximately 30 minutes